Paul Krabbe verlaat FC Emmen

D559200EE045C51BC125758D007FB1C6_WPicture1_1.JPG
D559200EE045C51BC125758D007FB1C6_WPicture1_1.JPG
VOETBAL - Hoofdtrainer Paul Krabbe gaat FC Emmen aan het einde van het seizoen verlaten. Dat werd vrijdagavond na de wedstrijd tegen TOP Oss wel duidelijk.
Krabbe: "Ik heb deze week bij de club zoveel ervaren, gehoord en ook gezien dat ik denk ik: Jongens, zet hem op volgend seizoen! Kijk ik kwam hier met het gevoel dat ik in staat zou zijn het team te prepareren voor een periodetitel. Dat is bijna gelukt, maar helaas zijn we in de vorige periode op doelsaldo geklopt door TOP Oss."
Krabbe gaat verder: "Ik heb een speler binnengehaald die voor ons heel belangrijk is geweest (Rahim), de enige speler die op mijn voorspraak is gekomen. Verder heb ik Rick ten Voorde in het eerste elftal laten debuteren en hebben we wedstrijden in de slotfase kunnen beslissen. Dat is allemaal goed. Maar natuurlijk hebben we het vorige week tegen Telstar in de eerste helft lelijk laten liggen, maar de reacties die daarop volgden hebben me bijzonder teleurgesteld. Of ik moet worden beoordeeld op de langere termijn???... Mensen die hier beleid moeten bepalen vertonen opportunistisch gedrag. Maar los van het feit of ik een periodetitel zou hebben gepakt, dan had ik misschien nog wel gezegd dat ik mijn contract niet zou verlengen. Als je nagaat dat Heerenveen hier volgend jaar zeven of acht spelers gaat stallen en dat die club een behoorlijke vinger in de pap wil hebben dan denk ik dat ik niet de juiste trainer ben voor Emmen. Ik ben geen type trainer die zich allerlei dingen laat opdringen. Niet over de opstelling, maar ook niet over de manier van trainen en de trainingsintensiteit. Ik ben Paul Krabbe, ben trainer, heb mijn papieren, heb een goede cv en dan zal je het mij moeten doen. Nou en als ik dan volgens veel mensen niet de juiste man ben om de Heerenveen-talenten te begeleiden dan is dat hun goed recht. Daar heb ik geen enkel probleem mee. Formeel gezien is het over en uit wat betreft een contractverlenging."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.