FC Emmen overweegt loterij voor sponsorschap

7F4833C8A9BEB8B3C12575EC003A631D_WPicture1_1.jpg
7F4833C8A9BEB8B3C12575EC003A631D_WPicture1_1.jpg
VOETBAL - Fc Emmen is nog druk zoekende naar een hoofdsponsor. Directeur Henk Eising heeft een noodscenario klaarliggen, zo meldt hij aan Voetbal International.
'Wanneer er begin augustus geen duidelijkheid is, start ik een loterij: met 250 loten á duizend euro per stuk. De eigenaar van het winnende lot krijgt extra business-seats én een jaar lang vermelding op ons tenue.'
'Het liefste heb ik één hoofdsponsor die zich voor enkele jaren aan de club verbindt. Dat zorgt voor continuïteit. Mocht dat niet lukken, gaan we voor een plan waarbij drie partijen per toerbeurt op de voorkant van het shirt verschijnen. Ik geef onszelf nog tot begin augustus.'
Totdat een geïnteresseerde partij zich heeft gemeld, blijft het Hof van Saksen op het tenue van de eerstedivisionist pronken. Het vakantieresort gaf eerder aan als hoofdsponsor terug te treden, maar blijft tot een nieuwe partij zich aanbiedt.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.