'De Treffers slachtoffer complot'

TAFELTENNIS - 'Er is een complot tegen tafeltennisvereniging De Treffers uit Klazienaveen gesmeed.' Dat zegt voorzitter Hendrikus Velzing.
Hij beschuldigt andere eredivisie-teams ervan dat zij tijdens een vergadering, bij afwezigheid van Velzing, bewust de Klazienaveners voor komend weekend twee wedstrijden in de maag hebben gesplitst. En dit terwijl De Treffers een verzoek had ingediend om juist niet te hoeven spelen omdat hun nieuwe Chinese speler nog niet in Nederland is. En dus is Velzing boos. Hij heeft inmiddels een verzoek tot spoedarbitrage ingediend bij de tafeltennisbond. Maar het lijkt kort dag te worden. Want zaterdag speelt de Treffers in Oegstgeest tegen Pecos en zondag is FVT uit Rotterdam de tegenstander.
Velzing overweegt serieus om zijn nieuwe aanwinst Xiaomeng niet te laten komen. 'Ik heb momenteel geen zin om veel tijd en geld in de tafeltennissport te stoppen. Ik heb het gevoel dat wij niet serieus worden genomen. De sponsoren lopen weg en de media heeft beduidend minder aandacht voor de eredivisie, omdat de hele planning rondom de competitie een chaos is. De eredivisie zou het visitekaartje moeten zijn, maar dat is het op deze manier zeker niet.'

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.