FC Emmen opnieuw onderuit

VOETBAL - FC Emmen heeft in Waalwijk met 2-0 verloren van RKC. De wedstrijd was al na een half uur beslist. Na tien minuten schoot Boerrigter de Limburgers op 1-0.
Twintig minuten later was er rood van Sander Fischer. Hij haalde de doorgebroken de Groot neer in de zestien. Emmen moest dus verder met tien man en het kreeg ook meteen de 2-0 tegen, omdat Benson de penalty goed binnen schoot.
In de tweede helft nam RKC genoegen met de twee doelpunten voorsprong en kon FC Emmen geen kansen meer forceren. B.V. Veendam won wel. Met 2-4 in Apeldoorn van AGOVV. Het won niet de periodetitel omdat MVV gelijk speelde. Emmen zakt naar de dertiende plaats op de ranglijst. B.V. Veendam staat op plaats vijf.