Podiumplaatsen voor Streuer/Endeveld en Ter Braake

MOTORSPORT - Het zijspanduo Bennie Streuer en Kees Endeveld uit Grolloo zijn zondag tijdens het Open Nederlands Kampioenschap op het TT circuit in Assen als tweede geëindigd.
Het Engelse Duo Lawrie Scott en James Neave wisten met overmacht te winnen. Hun landgenoten Mike Roscher en Sven Poichow werden tweede, maar het duo werd wegens overschrijding van de geluidsnormen gediskwalificeerd. Streuer en Endeveld werden zodoende tweede op hun nieuwe LCR Suzuki.
In de Supersport 600 klasse reed Ronald ter Braake uit Nijeveen ook naar de tweede plaats. Na een herstart, want door een valpartij werd de race stilgelegd, was de inwoner uit Nijeveen als eerste weg. Halverwege de wedstrijd wist Kervin Bos uit Wilnis, Ter Braake te passeren en stond die leiding niet meer af. Debutant Michael van der Mark uit Rotterdam werd derde.
In de 125 cc klasse eindigde Mick Jansen uit Hooghalen als zevende. De overige Drenten eindigden allemaal in de achterhoede.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.