Handbalheren van E&O onderuit tegen Aalsmeer

HANDBAL - De heren van E&O hebben zichzelf een slechte dienst bewezen in de kampioenspoule van de eredivisie.
Na knappe zeges op Limburg Lions en Hurry Up ging E&O thuis over de knie van Aalsmeer. Een nederlaag waarop niets af te dingen viel.
E&O speelde slecht en liet zich eigenlijk vanaf minuut één in slaap sussen door de gasten, die vorig week al knap wisten te winnen van landskampioen Volendam. Bij rust keken de Emmenaren al tegen een 7-12 achterstand aan. In de tweede helft leek E&O er toch nog een wedstrijd van kunnen te maken. De formatie van trainer Arthur Langedijk kwam terug tot 12-3, maar liep daarna in een tijdsbestek van één minuut tegen twee 2-minutenstraffen op. Aalsmeer profiteerde en sloeg opnieuw een gat, die de thuisploeg niet meer wist te dichten. Bij E&O werd Erik Huizing topscorer met zes treffers.