Officiële opening van de 46ste Drentse Fiets 4Daagse

EMMEN - In Emmen was maandagavond de officiële opening van de 46ste Drentse Fiets 4Daagse. In een feesttent op Sportpark Angelslo heette wethouder Nynke Houwing alle deelnemers welkom.
Inmiddels zijn er zesduizend voorinschrijvingen binnen. Ook dinsdagochtend kan er nog worden inschreven voor deelname. Het exacte aantal inschrijvingen wordt dinsdagmiddag bekend.

Competitie-element

De Fiets4Daagse is nog altijd zoekende hoe het aantal deelnemers weer op te krikken. Volgens vierdaagse-vrijwilliger van het eerste uur Max Bruins zoekt de organisatie niet breed genoeg. Zijn idee is om een competitie-element aan de fietstocht toe te voegen.

Website

Ook RTV Drenthe besteedt aandacht aan de Drentse Fiets 4Daagse. Het radioprogramma De Brink zendt iedere ochtend live uit vanaf een stempelpost langs één van de routes. Ook ziet u iedere avond het Fiets 4Daagse Journaal op TV Drenthe. Op onze website over de Fiets 4Daagse vindt u de exacte routes en locaties van De Brink en het TV-team.

Zie ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.