Emmen speelt gelijk tegen Zwolle

VOETBAL - Negen dagen voor het begin van de nieuwe competitie heeft FC Emmen in De Wijk met 2-2 gelijk gespeeld tegen FC Zwolle.
Zwolle was in de eerste helft de betere ploeg, kreeg de grootste kansen, maar Emmen nam na 20 minuten de leiding. Kay Velda was de maker van het doelpunt.

Voor rust maakte Carlo Ferrario de gelijkmaker en in de tweede helft nam Zwolle, door een prachtige vrije bal van Nassir Maachi de leiding. Emmen leek de wedstrijd met 2-1 te gaan verliezen, maar één minuut voor tijd scoorde Jeffrey de Visscher de gelijkmaker. Zijn strafschop werd in eerste instantie gestopt door keeper Leon ter Wielen, maar De Visscher benutte de rebound.

Uitblinker aan de kant van FC Emmen was keeper Harm Zeinstra. Met name voor rust was hij voor Zwolle regelmatig een sta in de weg.