Bondscoach Sjef Janssen: "Cornelissen is goed, maar ze kan nog beter"

sjefjanssen_fcf317d6a41d042dc12578f2006a9926.jpg
sjefjanssen_fcf317d6a41d042dc12578f2006a9926.jpg
DRESSUUR - De bondscoach van de dressuur Sjef Janssen moest ook "even slikken" toen zijn leerling Adelinde Cornelissen uit Beilen even de weg kwijt was tijdens de Grand Prix Special bij de Europese Kampioenschappen in Rotterdam.

Gelukkig zag hij ook dat Cornelissen zich ijzersterk herpakte. Hoewel hij vond dat dat niet genoeg beloond werd door de jury: "Ze kreeg niks cadeau, ondanks dat hij super liep, dus dat begreep ik niet zo goed".
Buiten dat Sjef Janssen bondscoach is, is hij ook nog de trainer van Cornelissen, en dat maakt deze gouden medaille extra bijzonder: "Dat geeft een extra kick, dat is heel speciaal". Maar Janssen zegt ook altijd dat Cornelissen nog beter kan dan dit: "We zijn nog niet uitgestudeerd, (...) het kan over de hele linie nog beter, echte zwakke punten heeft ze niet, (..) want als ik dat niet zeg, heb ik niks meer te doen he...en we moeten wel aan de gang blijven".
Ook zegt Janssen dat zijn partner Anky van Grunsven druk bezig is met nieuwe paarden en dat ze er alles aan zal doen om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen van Londen

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.