Nominatie Drentse handballers

HANDBAL - Zes handballers en één trainer van de twee Drentse eredivisionisten zijn genomineerd voor de handbalverkiezingen.

In de categorie beste keeper is Hurry Up-doelman Guido Rink genomineerd. Zijn teamgenoot Ronald Suelmann voor beste rechteropbouwer. E&O-er Erik Huizing voor linkeropbouwer en Leon van Schie, eveneens E&O, voor beste cirkelspeler. In de categorie beste coach is Hurry Up-trainer Joop Fiege genomineerd.

Bij de dames zijn twee speelsters van E&O geselecteerd voor de handbalverkiezingen. De IJslandse rechterhoek-speelster Thorey-Rosa Stefansdottir en cirkelspeelster Esther Schop.

In de pauze van de twee wedstrijden om de Super Cup, die op zaterdag 24 september in het Topsportcentrum Almere worden gehouden, zullen de prijzen van de handbalverkiezingen over het seizoen 2010/2011 worden uitgereikt. Overigens speelt Hurry Up in één van deze twee wedstrijden. De bekerwinnaar uit Zwartemeer neemt het dan op tegen landskampioen Volendam.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.