'Transportbedrijf KTH belazert haar chauffeurs'

NIEUW-DORDRECHT/EMMEN - Transportbedrijf KTH in Nieuw-Dordrecht belazert haar chauffeurs en verduistert geld, zegt de vakbond FNV.

Volgens FNV worden chauffeurs slecht of niet betaald en pensioenpremies niet afgedragen. De financieel administrateur van KTH-transport bestrijdt dat hij daarbij betrokken zou zijn. 'Dat klopt absoluut niet, ik maakte op basis van aangeleverde gegevens de loonstroken voor de directeur en ondersteunde hem door hand en spandiensten te verlenen.' Volgens de financiële man is bij KTH geen geld verdwenen.

'Directeur' Tommy Kiens meldt dat hij sinds juli geen directeur meer is.'Na vanaf 4 mei gesprekken gevoerd te hebben in verband met een overname van KTH Transport heb ik KTH Transport begin juli verkocht. Het bedrijf is vanaf die datum ook gevestigd in Ootmarsum en niet in Nieuw-Dordrecht.De chauffeurs die werkzaam waren in de periode voor de overname hebben hun salaris ontvangen. Er werden geen chauffeurs onderbetaald of belazerd. Verder zou er geld verduisterd zijn. Dit is een absolute leugen.'

Foto: Mattox

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.