Eerste nederlaag WKE

VOETBAL - Het Emmer WKE heeft woensdagavond de eerste nederlaag van het seizoen in de Topklasse geleden. In Lienden werd het 1-0 voor de plaatselijke FC.

Het enige doelpunt viel in de 28ste minuut door Jesse Pastoors. WKE begon sterk aan het duel, maar moest na tien minuten gedwongen afscheid nemen van middenvelder Buurmeijer, die met een blessure het veld verliet. Vooral door deze gedwongen wissel verloor WKE de grip op het duel en werd Lienden sterker met het doelpunt als resultaat.

In de tweede helft probeerde WKE nog wel op zoek te gaan naar de gelijkmaker, maar meer dan een paar kleine kansjes leverde dat niet op.

Door de nederlaag is WKE gezakt naar plaats zeven in de zondag topklasse. De ploeg van trainer Hendrik Oosting heeft na drie wedstrijden zes punten.