Ter Heide scoort zeven keer tegen ZBC

VOETBAL - Ruud ter Heide was woensdagavond de grote man in het oefenduel van FC Emmen tegen ZBC uit Zweeloo. De aanvoerder scoorde maar liefst 7 keer in het met 1-9 gewonnen duel.

Bij rust leidde Emmen met 1-2, nadat de profs eerst achter kwamen door een benutte strafschop van ZBC-speler Timmer. Overigens eindigde Emmen de eerste helft met tien man omdat Bart de Groot er geblesseerd af moest en er geen wisselspelers beschikbaar waren.

In de tweede helft speelde daarom reserve-doelman Harmen Kuperus als linkerspits. De goalie scoorde zelfs nog, maar volgens scheidsrechter Holties stond Kuperus buitenspel.

FC Emmen hervat volgende week vrijdag de competitie met de thuiswedstrijd tegen Willem II.