E&O pakt punt tegen Limburg Lions

HANDBAL - De heren van E&O hebben een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Limburg Lions. In Geleen werd het 28-28.

E&O begon goed aan de wedstrijd en stond na twaalf minuten spelen met 3-9. Gaandeweg de eerste helft kwam Limburg Lions dichterbij, met een 13-14 ruststand als gevolg. In de tweede helft ging de strijd gelijkop, maar de Emmenaren bleven steeds aan de goede kant van de score.

Dertig seconden voor het eindsignaal kwam Lions op weer op gelijke hoogte. E&O-doelman Johan Bos wist een schot in eerste instantie te stioppen, maar uit de rebound viel alsnog de 28-28. Trainer Arthur Langendijk nam vervolgens een time-out en liet zijn ploeg tot vier seconden voor het eind de bal rondspelen. Een laatste doelpoging Erik Huizing (foto) vond geen net, waardoor het bij een gelijkspel bleef.