Veerkrachtig Hoogeveen pakt eerste punten

VOETBAL - Hoogeveen heeft zondag zijn eerste punten van het seizoen gepakt. Op eigen veld werd in een spannend duel met 3-2 gewonnen van DIO Groningen.

Na 20 minuten spelen stond Hoogeveen nog op een 0-2 achterstand. Dankzij een treffer van Robbie Dijkstra gingen de ploegen met een 1-2 stand de kleedkamers in. In de tweede helft ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker, en die kwam er. In de 69ste minuut zette Rick de Lange de 2-2 op het scorebord. Hoogeveen zette vervolgens door en de beloning kwam in de 82ste minuut, toen Andy Kreeft zijn ploeg de overwinning schonk.