Oorwassing voor ACV

VOETBAL - Hoofdklasser ACV heeft zaterdag een kansloze nederlaag geleden tegen koploper WHC. In het Gelderse Wezep werd het 5-0 voor de thuisploeg.

ACV begon redelijk aan de wedstrijd, maar wist geen groot gevaar te stichten voor het vijandelijke doel. Na een kwartier maakte Ozhan Kardag uit de eerste kans voor WHC meteen de 1-0. Na de openingstreffer zakte het spel van ACV ver terug en kon WHC nog voor rust op 2-0 komen. Het was wederom Kardag die scoorde.

In de tweede helft speelde WHC het zwakke en strijdloze ACV verder van de mat. Kardag mocht nog twee doelpunten aan zijn totaal toevoegen. In de 75ste minuut kreeg ACV-verdediger Graham Ramalho direct rood na een overtreding in het strafschopgebied. Uit de toegekende penalty maakte Denis Mahmudov de 5-0.