Red Giants geeft winst in tweede helft uit handen

BASKETBAL - De basketballers van Red Giants hebben zaterdagavond met 94-88 verloren van Goba uit Gorinchem. Bij rust hadden de Meppelers nog een 39-48 voorsprong.
De ploeg speelde in de eerste helft verdedigend erg goed en hield Goba steeds op een achterstand van ongeveer tien punten.

In de tweede helft zakte Red Giants ver weg en kon de thuisploeg terug in de wedstrijd komen. Goba nam in het laatste kwart zelfs een voorsprong van twaalf punten. Met een slotoffensief verkleinden de Meppelers dat gat tot één punt, maar de ploeg faalde vervolgens vanaf de strafworplijn. Waar Goba acht van de tien vrije worpen benutten, miste Red Giants er zes.