Hurry Up en E&O klaar voor handbalkraker

HANDBAL - De ruim 700 beschikbare kaartjes waren binnen enkele uren verkocht. Niemand wil de handbalkraker van het noorden missen.
En dit keer is het een absolute topper in de eredivisie, namelijk die tussen de nummers 1 en 2 van de vaderlandse eredivise. Hurry Up is na zeven wedstrijden de trotse koploper met 12 punten en buurman E&O volgt op 1 punt.

Waar iedereen dit seizoen weer Volendam verwachtte is het voorlopig dus het 'andere oranje' geweest dat bovenaan de ranglijst staat. Tot vorige week was dat misschien een wat vertekend beeld, maar inmiddels zijn de posities van Hurry Up en E&O gewoon conform de realiteit. Volendam en de Limburg Lions verloren allebei een inhaalwedstrijd en staan nu op de respectievelijk 4e en 7e plaats.

De Zwartemeerders haalden vorig seizoen in totaal 18 punten in de regulieren competitie en kunnen bij winst op E&O nu al op 14 punten komen. Een mooie drijfveer dus voor de thuisploeg. De motivatie voor E&O zal zeker niet minder zijn. Integendeel. De Emmenaren zullen niet alleen de koppositie willen overnemen van Hurry Up, ze zitten ook nog met de naweeën van de verloren bekerfinale van vorig seizoen.

Live verslag op Radio Drenthe

Ingrediënten genoeg dus voor een schitterende handbalkraker. Radio Drenthe Sport doet live verslag. De uitzending begint zaterdagavond al om 19.00 uur.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.