Trainer Pitstra vertrekt bij winnend ACV

VOETBAL - Hoofdklasser ACV heeft zaterdag op eigen veld met 3-0 gewonnen van hekkensluiter Drachtster Boys.
Na de wedstrijd maakte trainer Johan Pitstra bekend dat hij na dit seizoen zal vertrekken bij de Assenaren. Pitstra is na vier seizoenen ACV toe aan een nieuwe uitdaging.

Bart Apotheker schoot na een half uur vanuit een corner de 1-0 binnen. Op slag van rust verdubbelde Robert Pomstra de voorsprong. In de tweede helft speelde ACV lange tijd tegen tien man, na een rode kaart voor de bezoekers uit Friesland. Tien minuten voor tijd bepaalde Apotheker met zijn tweede van de middag de eindstand.