Klinkende zege WKE op Haaglandia

VOETBAL - Topklasser WKE heeft zaterdagavond voor eigen publiek een klinkende 4-0 zege geboekt op nummer twee Haaglandia.

WKE speelde een zeer goede wedstrijd en troefde de tegenstander vooral in de tweede helft af op agressiviteit. In de twintigste minuut opende Jan Hooiveld de score namens de Emmenaren. De 2-0 viel een kwartier voor tijd en werd gemaakt door Anton Jongsma. Wil Koops maakt in de 83ste minuut de 3-0. Hij scoorde in de rebound van een strafschop van Hooiveld, die in eerste instantie werd gekeerd door de doelman van Haaglandia. Twee minuten later zette Berend Oosting de eindstand op het bord.