Hurry Up verliest van BSV Ben Muri bij Europees debuut

HANDBAL - De handbalheren van Hurry Up hebben bij hun debuut in de Europa Cup voor bekerwinnaars met 38-27 verloren van het Zwitserse BSV Bern Muri.

De ploeg uit de Zwitserse hoofdstad was een maatje te groot voor de Zwartemeerders. Bij rust stond Hurry Up al op een 21-13 achterstand. Volgens trainer Joop Fiege gaf zijn ploeg, die het moest stellen zonder de geblesseerde Loek Hageman, de doelpunten te makkelijk weg. Over de tweede helft was hij meer te spreken. Daarin scoorden de Zwitsers slechts drie doelpunten meer dan de Drenten. De oefenmeester was na afloop redelijk tevreden over de teamprestatie. Ronald Suelmann en Kristinn Björgulfsson waren topscorers met zeven treffers elk.