MSC wint thuis van Rohda Raalte

VOETBAL - MSC blijft het goed doen in de hoofdklasse C. De Mepelers versloegen in eigen huis Rohda Raalte met 2-0. Deze stand was bij rust al bereikt.

Binnen twee minuten scoorde Carlos Lopes Macedo de 1-0. Hij nam een uittrap van doelman Marc Holterman goed aan en scoorde koelbloedig. Na 33 minuten verdubbelde Stephan Besuijen de score na weer een goede actie van Macedo.
Na rust verzuimde MSC verder uit te lopen Rohda Raalte-trainer Maatman en rechtsback Sander Poll kregen beiden een rode kaart. Door deze overwinning staat de ploeg van het trainersduo Blom/Brandsma op de zesde plaats.