Annen klopt koploper ZBC

VOETBAL - In de tweede klasse L heeft Annen zondag met 0-4 gewonnen van koploper ZBC.
ZBC kon voor eigen publiek zonder de geblesseerde topscorer Ruud Jalving aanvallend geen vuist geen maken. Annen stond bij rust al op een comfortabele 0-3 voorsprong, door doelpunten van Marko Kirchhoff en tweemaal Harm Steenge. In de tweede helft zette Steenge met zjn derde de eindstand op het bord.

Het is spannend bovenin de tweede klasse L. Hoogzand is koploper met 26 punten. VKW staat tweede met evenveel punten maar een minder doelsaldo. ZBC zakte naar de derde plek en blijft staan op 25 punten. Annen staat vierde met 24 punten.