Nieuwe televisieserie zoekt figuranten

Figuranten gezocht
Figuranten gezocht
ASSEN - De nieuwe televisieserie Gerede Twijfel zoekt figuranten. De serie van Bing Film en TV bestaat uit tien afleveringen en wordt gemaakt voor een aantal regionale omroepen waaronder RTV Drenthe. Ieder verhaal speelt zich af in een bepaalde provincie in Nederland.
Gerede Twijfel is een misdaadserie waarin een professor met zijn werkgroep criminologie oude zaken tegen het licht houdt. Samen bestuderen zij de dossiers om na te gaan of er geen fouten zijn gemaakt tijdens de waarheidsvinding en de rechtsgang.

Het verhaal in Drenthe speelt zich af rond de TT. Vanaf begin september is de serie te zien bij TV Drenthe op de zaterdagavond.

Aanmelden

De serie wordt in september uitgezonden bij elf regionale omroepen en in 2013 bij omroep Max. De opnames zijn tussen 6 en 9 mei en en om Assen en Hooghalen. Mensen die interesse hebben kunnen hun gegevens met foto mailen naar casting@bingfilm.tv

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.