Wielrenner Vermeulen zesde in PWZ Zuidenveldtour

WIELRENNEN - Wielrenner Jeff Vermeulen uit Borger is vandaag als zesde geëindigd in de 21ste editie van de PWZ Zuidenveldtour.
De open klassieker over 180 kilometer, met start en finish in Nieuw-Amsterdam, werd gewonnen door Maurits Lammertink uit Enter. De renner van de Jo Piels-formatie was in de finale de sterkste van elf overgebleven mannen. De Belg Dries Hollander van de Metec-ploeg werd tweede. Bart van Haaren uit Amsterdam werd namens Koga Cycling derde. De ploeggenoot van Vermeulen bij Metec, Elmar Reinders uit Emmen, finishte op plaats acht. Van de 162 gestarte renners finishten er uiteindelijk maar veertig.