Andy van der Meyde onder het mes

Andy van der Meyde komt met zijn veelbesproken boek naar Assen
Andy van der Meyde komt met zijn veelbesproken boek naar Assen
VOETBAL - WKE-aanvaller Andy van der Meyde hoopt deze week nog onder het mes te gaan in het Scheperziekenhuis in Emmen. De oud-speler van onder andere Ajax, Inter Milaan en het Nederlands elftal kampt met problemen aan zijn linkerknie.
"Het is onduidelijk wat het is. Ik heb vorig jaar een ongelukje gehad, waarbij ik last van knie kreeg. De pijn zakte daarna weg maar sinds ik bij WKE kwam in de winterstop speelt het weer op. Aanvankelijk dacht ik dat het aan het kunstgras lag, maar dat lijkt inmiddels wel uitgesloten. Ik heb inmiddels een afspraak gemaakt bij dokter Degen van het Scheperziekenhuis en wacht eigenlijk op een telefoontje om geholpen te worden", aldus Van der Meyde.

De aanvaller heeft nog geen duidelijkheid over zijn toekomst. "Er staat nog een gesprek gepland met de technische staf van WKE. De laatste weken heb ik vooral rust moeten houden en ben ik weinig bij de club geweest. Binnenkort zal er meer duidelijk worden."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.