Berend Oosting plakt er seizoen aan vast bij WKE

Berend Oosting als presentator van RTV Drenthes Bartje Bokaal
Berend Oosting als presentator van RTV Drenthes Bartje Bokaal
VOETBAL - Berend Oosting speelt ook volgend seizoen in het shirt van WKE. De 32-jarige spits maakte dat maandagavond bekend. De oud-speler van FC Emmen en sc Veendam gaat zijn 13 seizoen in bij de zondagtopklasser. In de winterstop van 2003 keerde hij terug bij de club van zijn opa én oprichter Grote Geert. Op dat moment kwam WKE uit in de tweede klasse.
"Ik heb het gevoel dat ik nog van waarde ben voor het team. Het klopt dat ik door de zware knieblessure ook dit seizoen weer veel heb moeten revalideren. Dat is zwaar, maar desondanks heb ik toch acht keer gescoord in de 17 wedstrijden die ik de basis begon. Ik zal me volgend seizoen gewoon een beetje anders moeten instellen. Soms wat rust pakken en niet alles willen meedoen door af en toe eens een wedstrijd of een training te laten schieten bijvoorbeeld", aldus Oosting.

Over zijn kansen in het WKE van volgend seizoen is het broertje van trainer Hendrik heel helder. "De concurrentie zal komend seizoen weer groter worden, maar dat maakt me niets uit. Ik krijg mijn kansen en speelminuten wel. Daar ben ik niet bang voor."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.