Hurry Up zeker van Europees handbal na zege op Quintus

Deel selectie Hurry Up
HANDBAL - De handballers van Hurry Up hebben vanavond een ticket voor de Beneluxliga in de wacht gesleept. De ploeg uit Zwartemeer won voor eigen publiek met 29-28 van Quintus uit Kwintsheul en verzekerde zich daarmee van een plek bij de eerste vier in de kampioenspoule.
De beide ploegen gingen de hele wedstrijd gelijkop. Bij rust stond het 15-14 in het voordeel van de Zwartemeerders. In de tweede helft wist Hurry Up een gaatje van twee punten te slaan en het kon de voorsprong vervlgens tot het eindsignaal vasthouden.

Hurry Up staat nu op de derde plek in de kampioenspoule. Het kan alleen nog ingehaald worden door E&O, dat met twee punten achterstand vierde staat. Volgende week speelt de ploeg van trainer Joop Fiege de laatste wedstrijd van het seizoen tegen koploper Volendam.