WKE klopt Hilversum en eindigt als derde in topklasse

VOETBAL - WKE heeft het seizoen vanavond afgesloten met een 3-2 thuisoverwinning op Hilversum. De ploeg uit Emmen eindigt daardoor in het debuutjaar in de topklasse op de derde plek in de eindstand.
Na ruim een half uur spelen bracht Almar Doek WKE op een 1-0 voorsprong. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft verdubbelde aanvoerder Martijn Doldersum in zijn laatste wedstrijd in het oranje shirt al snel de score. Twintig minuten voor tijd deden de bezoekers wat terug via Michael The. Een minuut na de aansluitingstreffer bracht Angelo Zimmerman de marge weer op twee. Kort voor tijd bepaalde Jerraynell van der Pol de eindstand op 3-2. Bij WKE namen Martijn Doldersum en Rudolf Lip na jaren trouwe dienst afscheid. Ze kregen kort voor het einde van de wedstrijd een publiekswissel.