Zijspanduo Streuer en Endeveld derde tijdens ONK

MOTORSPORT - Zijspanduo Bennie Streuer en Kees Endeveld uit Grolloo zijn tijdens de tweede wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap als derde geëindigd. De tweede ronde werd verreden op de Varsselring, het stratencircuit in Hengelo.
Streuer en Endeveld vertrokken van pole position, maar kregen in de vierde ronde te maken met technische problemen. De race werd nog wel uitgereden. In het algemeen klassement staan Streuer en Endeveld op plek twee.

In de Dutch Superbike kwam Nelson Rolfes uit Emmen tot een tiende plaats. De 24-jarige coureur sprokkelde daarmee 6 punten binnen voor het algemeen klassement. In dat klassement staat Rolfes nu tiende. Bertus Folkertsma uit Assen eindigde in Hengelo buiten de punten.

Tasia Rodink uit Noordscheschut kwam in Hengelo aan de start in de Dutch moto3 klasse. De Drentse reed een stabiele race en eindigde als negende. In diezelfde klasse viel Marcel ter Braake uit Nijeveen uit met een kapotte ketting.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.