Protos promoveert, Sleen blijft derdeklasser

Voetbal
Voetbal
VOETBAL - Protos is gepromoveerd en speelt volgend seizoen in de derde klasse. De vierdeklasser uit Steenwijksmoer had gisteren genoeg aan 0-0 gelijkspel in de terugwedstrijd tegen Hunsigo, na een 3-1 overwinning in het eerste duel.
Ook Sleen speelt volgend seizoen weer in de derde klasse. In de strijd om lijfsbehoud was de ploeg over twee wedstrijden sterker dan Schoonebeek. De eerste wedstrijd werd al met 4-0 gewonnen en in de terugwedstrijd werd het 2-2.

Ruinen slaagde er niet in de derde klasse te bereiken. De vierdeklasser verloor na strafschoppen van ZNC.

In de strijd om promotie naar de tweede klasse begon Beilen slecht aan het tweeluik tegen DTD. De Beilenaren verloren in het Friese Jelsum met 2-0. Zwartemeer deed het beter met een 2-0 zege op Stadskanaal.

Zuidlaarderveen won in de nacompetitie voor een plek in de vierde klasse met 3-5 van Weiteveense Boys, dat daardoor vijfdeklasser blijft. Zuidlaarderveen speelt volgende week tegen Gieten. Diever/Wapse won met 2-4 van Kielwindeweer en is nu afhankelijk van de uitslag van de wedstrijd Kielwindeweer - SV Hoogersmilde. Nieuw Roden speelde met 0-0 gelijk tegen Oosterstreek en blijft daardoor vijfdeklasser.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.