Nieuw Buinen gelijk tegen sc Veendam

Nieuw Buinen niet langs GRC
VOETBAL - Kersverse zondaghoofdklasser vv Nieuw Buinen heeft een uitstekend resultaat behaald in het oefenduel tegen sc Veendam. In Gasselte speelde de ploeg van trainer Jan Korte met 2-2 gelijk tegen de profs. Overigens bestond het team van Veendam in de tweede helft vrijwel volledig uit spelers uit het beloftenelftal van FC Groningen.
Nieuw Buinen kwam op sportpark 'Hoogte ter Heide tot twee keer toe op voorsprong. De eerste keer was na een kwartier spelen, door een treffer van Edwin Drenth. Op slag van rust maakte Veendam gelijk via Danny Menting.

Na rust kwam Nieuw Buinen door een benutte strafschop van Kevin Wiegman op 2-1 en Jong FC Groningen-speler Robby Holder bepaalde twintig minuten voor tijd de eindstand op 2-2.