Acht mensen onwel in winkels in Emmen

EMMEN - In vier winkelpanden aan het Mondriaanplein in Emmen zijn vanmiddag acht mensen onwel geworden. Dat meldt de politie. Inmiddels zijn de slachtoffers weer thuis.
Ambulancemedewerkers hadden zeven mensen naar het Scheperziekenhuis gebracht voor onderzoek, de achtste persoon werd ter plekke geholpen. De mensen hadden last van duizeligheid, misselijkheid en hoofdpijn. Bij de mensen die in het ziekenhuis zijn onderzocht is niets gevonden wat op de oorzaak kan duiden. Rond 17.30 uur waren alle slachtoffers weer ontslagen uit het ziekenhuis.

In de gebouwen werd een vreemde lucht geroken. De brandweer heeft onder meer in de kelders onderzoek gedaan. In eerste instantie werd gedacht aan een gaslucht, later werd de airconditioning onderzocht maar er is niets gevonden. De gemeente wil nu dat een installateur gaat kijken. Tot die tijd blijven de vier winkels gesloten.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.