Rolder Boys, Valthermond en Vios naar tweede ronde beker

WKE wint van UNA
WKE wint van UNA
VOETBAL - Rolder Boys, Valthermond en Vios Oosterhesselen zijn respectievelijk de 33e, 34e en 35e Drentse club die zich hebben geplaatst voor de tweede ronde van de noordelijke districtsbeker.
In groep 2, poule 1 moest Rolder Boys in Friesland het restant spelen van de gestaakte wedstrijd van vorige week tegen Harkema Opeinde. In 34 minuten moest de ploeg van trainer Martin Drent een voorsprong van 3-4 verdedigen. Dat bleek geen probleem voor de zondagtweedeklasser. Het werd uiteindelijk zelfs nog 3-6, door treffers van Dijkstra en Hingstman.

Valthermond kwam in groep 2, poule 21 zelf niet in actie, maar kon na woensdagavond wel feest vieren. Door de 3-0 zege van het tweede team van vv Emmen op Bellingwolde gaat Valthermond op doelsaldo door naar de volgende ronde. Emmen 2 kwam uiteindelijk 2 goals tekort.

In groep 2, poule 55 moest de beslissing vallen in het laatse duel tussen twee ploegen die nog ongeslagen waren: Vios Oosterhesselen en DSC'65 uit Dalerpeel. Vios won met 2-0 en gaat dus binnenkort in de koker voor de loting van de volgende ronde in de districtsbeker.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.