Handbalheren E&O geven winst in slotfase uit handen

Herenselectie E&O
HANDBAL - De heren handballers van E&O hebben de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen nipt verloren van Bevo. In Panningen werd het 27-26 voor de thuisploeg.
E&O, met de teruggekeerde trainer Joop Fiege aan de zijlijn, begon sterk aan het duel en stond halverwege de eerste helft op een 4-10 voorsprong. Maar de thuisploeg kwam daarna dichterbij en bij rust was de voorsprong van de Emmenaren geslonken tot drie punten (12-15).

In de tweede helft ging Bevo verder waar het was gebleven en na een kwartier kwam de thuisploeg bij 23-23 voor het eerst weer op gelijke hoogte. In een spannend slotstuk vochten beide ploegen om de zege en waren de marges minimaal. E&O stond twee minuten voor het eindsignaal met 25-26 voor. In een ultieme poging greep Bevo in de absolute slotfase alsnog de winst.