Sven Maurits klaar voor KLM Open

GOLF - Sven Maurits is klaar voor het KLM Open dat donderdag in Hilversum begint. De Meppeler neemt voor de vierde keer deel aan het grootste golftoernooi van ons land. Bij de vorige drie keer lukte het de Drent niet om de zogenoemde 'cut' te halen. Maurits heeft er vertrouwen in dat hem dat dit jaar wel gaat lukken.
Maurits speelt altijd graag op de Hilversumse golfbanen. Hij heeft er dan ook veel zin in. Donderdag begint de Drent om 8:25 uur aan zijn eerste ronde. Nog nooit eerder namen er in Nederland zo veel spelers uit de top 100 aan een golftoernooi deel. Dit maakt het voor Maurits extra moeilijk om na twee dagen bij de beste zeventig spelers te komen, die zaterdag en zondag uitmaken wie het toernooi wint.

Na het KLM Open neemt Maurtis vanaf 18 september deel aan de Qualifying School. Tijdens dit toernooi probeert hij zich te plaatsen voor de European Tour van 2013.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.