E&O dames: zwak spel, toch winst

HANDBAL - De handbalsters van E&O hebben hun eerste overwinning van het seizoen behaald. Na de forse uitnederlaag bij landskampioen Dalfsen waren de dames van trainer/coach Diana Woudstra zaterdag met 23-21 te sterk voor V&L uit Geleen.
E&O startte haar eerste thuiswedstrijd slecht en liep in de beginfase achter de promovendus uit Limburg aan. Toch herpakte de jonge ploeg van Woudstra zich nog voor rust, wat leidde in een 13-11 tussenstand halverwege.

Na de hervatting was V&L de bovenliggende partij, of beter verwoord: de minst slechte van de twee. Ver in de tweede helft stond E&O met 19-20 achter, maar de ploeg van Diana Woudstra toonde opnieuw veerkracht en boog de achterstand om in een 22-20 voorsprong. In de ultieme slotfase maakte Anouk Nieuwenweg aan alle onzekerheid een einde door 23-21 te scoren. Diezelfde Nieuwenweg werd ook topscorer met zeven goals.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.