Ruim 15.000 mensen willen naar feestje Harense gaan

Project X, een film over een feestje dat compleet uit de hand liep
Project X, een film over een feestje dat compleet uit de hand liep
HAREN - Het aantal mensen dat aangeeft vrijdag naar het Project X-feest in Haren te gaan stond woensdagmiddag om drie uur op 15.000 mensen.
Project X is een feest dat een meisje uit Haren voor vrienden en familie wil geven omdat ze 16 jaar oud wordt. Via Facebook had ze aangekondigd wanneer het feestje zou zijn, maar vergat aan te geven dat het om een privéfeestje ging. De gemeente Haren maakt zich daarom op voor de komst van duizenden ongewenste feestgangers.
Inmiddels is de uitnodiging via internet onder meer dan 130.000 mensen verspreid. De naam van het feestje, Project X, is afgeleid van een recente film over een feestje dat klein zou beginnen, maar groot eindigde, en zelfs ontaarde in een gigantische chaos.
Er zijn in de stad Groningen inmiddels flyers verspreid met het adres en aanvangstijdstip van het feest, maar er zijn ook Youtube-filmpjes gemaakt en T-shirts met een foto van het meisje in de verkoop.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.