WKE zonder Demeijer naar Hoorn

Demeijer terug naar eerste liefde
Demeijer terug naar eerste liefde
VOETBAL - WKE, de nog altijd ongeslagen koploper in de zondagtopklasse, speelt zaterdagavond om 18.00 uur het uitduel bij Hollandia in Hoorn. Dat is de nummer 5 in de stand, met 11 punten uit zeven duels. WKE heeft 8 punten meer behaald tot nu toe.
"Maar het wordt een pittige opgave", aldus WKE-trainer Hendrik Oosting. "Hollandia is een goed voetballende ploeg, met een hele sterke spits (Kalvin Robert). Bovendien spelen we aan het water, dus de windt zal het er zeker niet gemakkelijker op maken."

Oosting mist in Hoorn aanvoerder Robin Demeijer. "Hij voelt zich niet fit, is snel moe. Wat het precies is, is nog onduidelijk. Hij heeft zich inmiddels al laten onderzoeken in het ziekenhuis van Utrecht. Het wachten is nu op de uitkomsten van de onderzoeken."

Het duel Hollandia - WKE begint om 18.00 uur. Beelden van dat duel zijn morgen te zien in 'Onze Club' na TV Drenthe Sport.

In de hofdklasse C gaat ACV uit Assen op bezoek bij Sparta Nijkerk. De Assenaren gaan proberen de eerte uitzege van het seizoen te behalen. De andere Drentse hoofdklasser, HZVV, speelt thuis tegen Berkum.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.