WKE in blessuretijd langs Hollandia

VOETBAL - WKE blijft koploper in de topklasse na een moeizame, maar terechte 1-2 overwinning op Hollandia.
Jordy Piek bracht de thuisploeg uit Hoorn in de 69ste minuut op voorsprong. WKE ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en vond die in de 77ste minuut. Na een fout van de Hollandia-doelman schoot Thomas de Jong in eigen doel. De winnende treffer viel pas in de 91ste minuut. Na een goede actie legde de snelle Guillamo Grot de bal terug op Erik Eleveld, die de bevrijdende 1-2 binnen schoot.

Trainer Hendrik Oosting sprak na afloop van een verdiende zege. ''We speelden een van onze beste wedstrijden to nu toe. Na de tegengoal bleven we voetballen en dat werd beloond'', aldus Oosting.

WKE staat bovenaan met 22 punten uit acht duels. Lienden, dat morgen in actie komt, volgt op vier punten.