Problemen bij kledingwinkelconcern Henk ten Hoor

HOOGEVEEN - Kledingwinkelconcern Henk ten Hoor zit in de problemen. Volgens een woordvoerder van het bedrijf uit Hoogeveen is er geen sprake van een faillissement, maar wordt er wel gereorganiseerd.
Het bedrijf wil verder niets kwijt over de problemen. Henk ten Hoor heeft meer dan 100 kledingwinkels verspreid over het hele land. Bij verschillende vestigingen, zoals die in Assen, Zuidlaren, Ter Apel en Musselkanaal hangen briefjes op de deur waarop staat dat de winkel tijdelijk gesloten is. De panden zouden nu beheerd worden door NTAB BV, dat is een bedrijf dat curatoren bij staat als bedrijven niet meer kunnen betalen.

Bij de vestiging in Emmer-Compascuum was vanmiddag een bijeenkomst van het personeel en zouden de sloten op de deuren zijn vervangen. De omvang van de reorganisatie is nog niet duidelijk, het bedrijf zegt hierover morgen naar buiten te treden.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.