Budo-vereniging Asahi in Assen leukste sportvereniging van Drenthe

Budo-vereniging Asahi leukste sportvereniging van Drenthe
Budo-vereniging Asahi leukste sportvereniging van Drenthe
ASSEN - Budo-vereniging Asahi uit Assen gaat onze provincie vertegenwoordigen tijdens de verkiezing van de Leukste Sportvereniging.
Via een website konden mensen de club beoordelen op sfeer, gezelligheid van de leden, enthousiasme en positieve uitstralin. In totaal brachten 91 mensen hun stem uit op de club.

De provincieprijs van de Leukste Sportvereniging wordt op 3 november uitgereikt tijdens de Papendal Sport Parade. Daar moeten de provinciale winnaars zich in 1 minuut presenteren voor een vakjury, die uiteindelijk de landelijke winnaar bepaalt.

Voor elke uitgebrachte stem maken de sponsoren van de verkiezing 5 eurocent over naar een goed doel van Right to play, Spieren voor Spieren of Kika.
Budo is een Japanse vechtsport met vaardigheden en technieken van Samoerai en andere traditionele Japanse krijgskunsten, zoals karate-do, aikido, kendo, iaido en naginata-do.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.