HZVV kansloos onderuit tegen VVOG

Voetbal
Voetbal
VOETBAL - HZVV verloor in de hoofdklasse C kansloos van VVOG. In Hardewijk werd het 5-0 voor de thuisploeg.
De Hoogeveners creëerden weinig tot geen kansen en beperkten zich hoofdzakelijk tot verdedigen. Dat ging goed tot de veertigste minuut, toen De Graaf de score opende namens VVOG. Kort na rust viel de 2-0 via Bugera en was de wedstrijd zo goed als gespeeld. Nogmaals Bugera en Keizer maakten er nog 4-0 van.

HZVV staat na acht wedstrijden op de voorlaatste plaats in de hoofdklasse C, met vier punten. Daarmee heeft de ploeg een punt meer dan hekkensluiter Harkemase Boys, dat nog een wedstrijd tegoed heeft.