Sibum weer onderuit met Waasland-Beveren

Sibum op archieffoto tegen Anderlecht   (foto website waasland-beveren)
Sibum op archieffoto tegen Anderlecht (foto website waasland-beveren)
VOETBAL - Bas Sibum blijft met zijn Belgische club Waasland-Beveren ook na 11 wedstrijden staan op 1 zege. In het thuisduel tegen het dit seizoen sterk spelende Zulte Waregem verloor de promovendus met 0-2.
Deze week werd de ploeg van de oud-speler van FC Emmen, Roda JC en FC Twente versterkt met oud-international Wesley Sonck. De aanvaller, die in het seizoen 2003-2004 uitkwam voor Ajax, begon meteen in de basis.

In de eerste helft zorgde Berrier met een kopbal voor de 0-1 en diezelfde Berrier zorgde in de laatste minuut ook voor de 0-2 door middel van een schitterende lob. Op dat moment zat Sibum alweer in 'burgerkleding', want de middenvelder werd in de rust gewisseld door Waasland-Beveren trainer Geeraerd.