Zwartemeer wint van buurman Germanicus

VOETBAL - In de tweede klasse L won promovendus Zwartemeer met 3-0 van het veel hoger geklasseerde Germanicus uit Coevorden. Na achttien minuten kwam de thuisploeg door een benutte strafschop van Bas de Vries op voorsprong. Kort voor rust kreeg Germanicus-speler Kreeft een rode kaart wegens natrappen. Binnen tien minuten na rust besliste Zwartmeer het duel. Jeroen de Vries en opnieuw Bas de Vries uit een strafschop maakten de treffers.
In deze klasse pakte Rolder Boys, zie elders op de site, de eerste periodetitel door thuis nipt te winnen van het onderaan staande FC Ter Apel '96