Ruime zege WKE

VOETBAL - WKE won in de Hoofdklasse C op eigen veld met maar liefst 5-1 van WSV uit Apeldoorn.
WKE speelde in vooral de eerste helft oppermachtig en kwam binnen 20 minuten op voorsprong door doelpunten van Martijn Doldersum en Berend Oosting. De andere twee treffers werden voor rust gemaakt door Theo Gennissen en Ali Resa Sjahangir. Direct na rust scoorde Robert Fik 5 - 0. Door een doelpunt van Miquel Huigen kon de eer voor de Apeldoorners nog worden gered en hiermee was de wedstrijd gespeeld. Een zeer verdiende 5 - 1 overwinning voor WKE met name door een voortreffelijke eerste helft.