Kort nieuws: duo biedt gestolen koper aan

De agenten botsten op een andere auto
De agenten botsten op een andere auto
EMMEN - Een 29-jarige man en een 24-jarige vrouw uit Bulgarije zijn gistermiddag in Emmen opgepakt voor het aanbieden van gestolen koper.
Dit deden ze bij metaalbedrijven. Medewerkers van een bedrijf vertrouwden het niet, omdat het metaal afkomstig leek te zijn van graven, en belden de politie. Agenten konden het tweetal in de buurt van het bedrijf aanhouden. De auto van de verdachten is in beslag genomen.

Hennepkwekerij Coevorden

In een schuur achter een woning aan de Jeroen Boschstraat in Coevorden is gistermiddag een hennepkwekerij ontmanteld. De politie heeft de 21 planten vernietigd. De 22-jarige bewoner van het huis is opgepakt.

Vrouw gewond na val van fiets

Een 63-jarige vrouw is woensdagmiddag op de Melkweg in Hoogeveen gewond geraakt toen ze met haar fiets ten val kwam. Dit kwam doordat twee jongens van tien a twaalf jaar tegen het verkeer infietsten en de vrouw bij het passeren raakten. Zij is met gekneusde ribben en een hersenschudding naar het ziekenhuis gebracht. De politie is nog op zoek naar de twee jongens. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.