E&O klimt naar derde plek door zege op Swift

Handbal
Handbal
HANDBAL - De handbalheren van E&O zijn naar de derde plek in de eredivisie gestegen, door een 23-28 overwinning op Swift uit Arnhem.
E&O begon goed aan het duel en nam een voorsprong van vijf punten. Swift kwam nog iets terug en bij rust stond er een 10-13 ruststand op het scorebord. In de tweede helft lukte het de Emmenaren lange tijd niet om de tegenstander definitief af te schudden, maar bij een 21-23 stand scoorde E&O vier keer op een rij en was Swift gezien.

E&O staat derde met zestien punten uit dertien duels. Dat zijn er drie minder dan nummer twee Lions en evenveel als nummer vier Aalsmeer.