Doelpuntloos gelijkspel ACV in eerste duel na winterstop

VOETBAL - De Asser hoofdklasser ACV is de tweede seizoenshelft begonnen met een gelijkspel tegen VVOG. In Hardewijk eindigde het duel zoals het begon: 0-0.
De Assenaren waren in de eerste helft de betere, maar geen van beide ploegen creëerde echt grote kansen. In de tweede helft werd de thuisploeg sterker, maar ACV-doelman Marcel Groothof hield zijn ploeg op de been met een aantal goede reddingen. In de slotfase had ACV de ovewinning nog kunnen grijpen, maar kansen van Robin Mulder en Philip Ties gingen er niet in.

Voor die andere Drentse ploeg in de zaterdag hoofdklasse C, HZVV, stond het thuisduel tegen Sparta Nijkerk op het programma, maar die wedstrijd werd afgelast vanwege de sneeuwval.