Aalsmeer te sterk voor handbalheren E&O

Joop Fiege spreekt zijn spelers toe
HANDBAL - De handbalheren van E&O hebben het uitduel tegen Aalsmeer met 29-27 verloren.
De Emmer ploeg kwam in de eerste helft op een achterstand van drie punten, maar vocht zich terug. Bij rust stond het 15-15. In de tweede helft ging het tot 20-20 gelijk op, waarna de thuisploeg een voorsprong van twee punten pakte die het niet meer weg gaf.

E&O is nog volop verwikkeld in de strijd om de kampioenspoule. De ploeg staat nu vijfde in de eredivisie, met zeventien punten uit vijftien duels. Bevo staat zesde met zestien uit veertien, dan volgt Hurry Up met zestien uit vijftien. Op de vierde plek staat nu Quintus met achttien uit vijftien. Een plek bij de eerste zes geeft recht op deelname aan de playoffs om het landskampioenschap.